Hoquei sobre herba

El Polo i el Junior, a la final a quatre

Hoquei sobre herba. Les barcelonines i les santcugatenques segellen el bitllet i deixen al voral l’Egara i el Terrassa

El Polo i el Junior han fet la feina aquest migdia i seran a la final a quatre de la setmana vinent. Li ha posat emoció el conjunt de la Diagonal que perdia 0-1, obra de Karina Domingo, amb l’Egara quan només restava un minut per acabar el temps reglamentari i ja es divisaven els shoot-out. Una diana de Belén Cerruti ha empatat el duel, ha classificat el seu equip i ha llançat per terra totes les il·lusions de l’Egara, que ha fet un magnífic play-off. El Polo, que torna a una final four tres anys després de fer-ho per última vegada, es veurà les cares amb la Real Sociedad en les semifinals del dissabte. Les basques han superat el Valdeluz per 2-4, capgirant el 2-1 favorable a les madrilenyes del primer partit.

Menys angúnies que el Polo ha passat el Junior, que accedeix a la final a quatre per tercer any consecutiu. “Sembla fàcil però hi ha molt treball rere aquestes fites. Estem molt orgullosos d’aquest equip”, ha reivindicat Joan Vidal, el tècnic santcugatenc, després del partit. Un gol matiner d’Aina Villoro ha fet creure a les terrassenques que, tot i això, han topat amb un Junior sòlid. L’efervescència vermella s’ha anat diluint a mesura que passaven els minuts i la gesta es complicava, i Mariona Serrahïma, amb el definitiu empat a u, ha acabat definitivament amb les possibilitats visitants. “És un graó més en una línia d’aprenentatge que hem tingut darrerament. Esperem estar més a prop l’any vinent”, ha dit Xavi Torras, el tècnic del CD Terrassa. Les santcugatenques es veuran les cares en les semifinals de dissabte amb el Club de Campo, l’equip que les ha eliminat en les dues darreres temporades. Les madrilenyes han superat sense problemes el Taburiente canari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)