Més esport

Sainz i Triay perden la final en els últims instants (5-7, 6-3 i 6-7)

Pàdel. La final de l’Open de Jaén ha estat un espectacle de màxim nivell entre les dues duples més en forma del circuit mundial de pàdel

La catalana Lucía Sainz i la menorquina Gemma Triay, han perdut en els últims minuts de la final del Caja Rural Jaén Open del World Padel Tour, i s’han hagut de conformar amb el subcampionat. L’enfrontament contra les germanes Sánchez Alayeto, les número 1, ha sigut emocionant, però han acabat perdent per 5-7, 6-3 i 6-7. La catalana i la menorquina han desaprofitat un avantatge clar en el tercer set, i en el tie-break han estat per davant.

Tot i el resultat, les actuals número 2 del món s’han tornat a confirmar com una dupla terrible en les dues hores i 52 minuts departit.

La final masculina, on han guanyat Maxi Sánchez i Sanyo Gutiérrez, ha hagut d’aplaçar-se temporalment a causa de la pluja, i com a conseqüència, la final femenina ha començat més tard de l’hora prevista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)