Tennis

Badosa guanya a les Franqueses

Tennis. És el cinquè títol ITF de l’empordanesa, que es va imposar en la final contra Gasparian (6-4, 3-6 i 6-2)

Paula Badosa va aconseguir, ahir, el seu segon títol de la temporada i el cinquè de la seva carrera en el circuit ITF en imposar-se en la final del torneig de les Franqueses del Vallès. L’empordanesa s’enfrontava per primer cop a la russa Margarita Gasparian, una jugadora que va arribar a ser la número 41 del rànquing de la WTA, però que, els dos últims anys, ha caigut fins al lloc 649. Badosa va imposar-se en tres sets (6-4, 3-6 i 6-2) i suma els 50 punts per al rànquing mundial que atorga un torneig de 25.000 dòlars com el vallesà.

La jugadora de Begur va començar la setmana passada amb la seva millor classificació històrica (170 i 331 punts), però avui, amb la nova actualització del rànquing, és d’esperar que Badosa pugui escalar fins a situar-se pels voltants del lloc 150.

La jugadora empordanesa es troba en el millor moment de forma de les dues últimes temporades. A final de l’any passat, va canviar d’entrenador i va passar a les ordres del basc Alejo Mancisador, que va ser el descobridor de Garbiñe Muguruza i que també entrena Lara Arruabarrena i Dami Edibson. Just en aquest període, Badosa va aconseguir un dels majors èxits de la seva carrera en guanyar el títol de campiona d’Espanya, després de derrotar en la final la canària Carla Suárez (6-4, 4-6 i 6-3).

Badosa va començar amb bon peu aquesta temporada, ja que va imposar-se en el torneig de Glasgow. També va accedir al quadre principal del torneig de Rabat, del circuit WTA, però es va retirar en els quarts de final a causa d’unes molèsties a la cuixa esquerra. Amb la seva progressió, Badosa tindria la possibilitat de classificar-se directament per a la prèvia d’un Grand Slam.

Tornejos ITF
25.000$ Les Franqueses 2018
25.000$ Glasgow 2018
25.000$ El Espinar 2017
25.000$ Denain 2015
10.000$ Sant Jordi 2013
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)