Handbol

“Han estat sis anys molt bonics”

Handbol. El Bordils B manté aspiracions d’accedir als quarts de copa després del 33-28 contra el Sant Vicenç, en el darrer partit del seu tècnic al Blanc i Verd. “És per carregar piles”, afirma

“Si guanyem hi haurà triple empat comptant que el Granollers també guanyi. I passa el primer segur i els dos millors segons”, va dir Carles Ramonet després del triomf del Bordils B contra el Sant Vicenç 33-28, en el que hauria de ser el seu darrer partit com a tècnic al Blanc i Verd, després de sis temporades.

El segon equip del Bordils, que aquest curs ha baixat de la 1a estatal per segon any –l’estiu passat va recuperar la categoria als despatxos, per la renúncia d’un altre club–, va perdre 29-33 contra el Granollers B el primer partit d’aquesta fase de la copa i, el cap de setmana que ve, juga al camp de l’OAR Gràcia, que té un 2-0 de balanç. Dels equips de 1a estatal que es mantenen en la competició, en tres grups, cinc passaran als quarts de final de la competició catalana, els finalistes de la qual juguen la supercopa contra el Barça Lassa –dos anys seguits contra el primer equip del Bordils– o el Fraikin Granollers –els dos següents al Blanc i Verd i l’últim a Sarrià de Ter–. El Bordils de Sergi Catarain s’afegeix a la competició en els quarts de final, a un partit el 9 de juny.

“Em quedo amb una bona experiència, un treball molt maco. Marxo molt content del treball i dels vincles i la relació amb el club. És per carregar les piles”, valorava Ramonet, reconegut pel Bordils després del partit. “Han estat sis anys molt bonics: entre els cinc primers de la lliga catalana uns quants anys i durant dos en les fases a nacional. Estic molt content per haver pogut gaudir de l’experiència d’haver pujat, amb els recursos que teníem. I els nois ho han donat tot sempre i fins al final”, hi afegia el tècnic, encara sense el seu futur definit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)