Handbol

El Montpeller torna a regnar

Handbol. L’equip occità exhibeix més recursos que el Nantes i recupera el màxim guardó continental quinze anys després

nantes 27 montpeller 32

HBC NANTES:Dumoulin; Lagarde (2), Guillo, Nyokas (2), Claire (2), Klein (3), Pechmalbec, Tournat, Feliho, Emonet, Matulic, Siffert (p.s.), Lazarov (6, 1 p.), Gurbindo (5, 2 p.), Balaguer (4) i Hansen (3).MONTPELLER HB:Gerard, Simonet (6), Villeminot, Causse, Truchanovicius (1), Guigou (3), Portner (p.s.), Richardsson (4), Kavticnick (5, 4 p.), Bonnefond, Faustin (1), Fàbregas (6), Porte, Bingo, Soussi (1) i Mamdouh (5).PARCIALS:3-2, 5-4, 7-8, 9-11, 11-13, 13-16; 16-17, 17-19, 20-22, 23-24, 24-28 i 27-32.ÀRBITRES:Raluy i Sabroso. Exclusions: Gurbindo (1’) i Nyokas (10’), per part del Nantes; i Richardsson (12’ i 18’) i Fàbregas (48’), per part del Montpeller.PÚBLIC:Uns 20.000 aficionats.

La festa de l’handbol francès al Lanxess Arena de Colònia va acabar amb el títol del Montpeller, que quinze anys després torna a regnar a Europa i continua sent l’únic conjunt del país amb el màxim guardó continental. La direcció de joc del central argentí Diego Simonet, escollit jugador més valuós del partit, i les aturades de Vincent Gerard, especialment en el primer temps (13-16), van ser dos dels factors desequilibrants en una final en què el conjunt occità va exhibir més recursos que el Nantes de David Balaguer, Eduardo Gurbindo i Kiril Lazarov. En la segona meitat, l’aportació de Hansen, i dels tres exjugadors blaugrana, van donar aire al seu equip. El Montpeller, el botxí del Barça en els vuitens de final, va arribar més fresc al tram final i va aprofitar tres pèrdues de pilota del rival per tornar a marcar diferències i sentenciar la final a còpia de contraatacs. El pivot Ludovic Fàbregas, que el curs vinent defensarà la samarreta blaugrana, va anotar sis gols i va ser un dels jugadors destacats del nou campió d’Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)