Ciclisme

Sant Hilari proclama els campions gironins de BTT

Ciclisme. És la quarta de les cinc proves de l’Open BTT Girona-Càrniques Celrà, que lideren Francesc Freixer (Esteve) i Laura Terradas (Irontech)

Sant Hilari Sacalm serà demà a la tarda el marc de la quarta de les cinc proves de l’Open BTT Girona 2018-Càrniques Celrà, en què es proclamaran els campions gironins des de la categoria cadet fins a la màster 60. En el cas de les de promoció, serà al mes d’octubre, coincidint amb la Tramun, a Girona, que es farà el campionat escolar gironí, en la Tramunkids.

Les curses, que començaran a les 15 h, es disputaran a l’entorn del pavelló esportiu de la localitat selvatana. Les curses de l’Open es faran en un circuit de 5.300 m; en les proves de la Kids Cup, prebenjamins i benjamins recorreran un circuit de 800 m, i de principiants a infantils, un circuit de 2.000 m. El programa inclou tres sortides: la primera, la de les categories infantils; la segona a les 16 h per a les categories júnior, màster –excepte 30– i totes les femenines, i a les 17.45 h, per a elit, sub-23 i màster 30 masculí. A més dels circuits per a les curses, a la zona esportiva hi ha habilitada una zona d’aparcament, de dutxes i de rentat de bicicletes al pavelló. També, durant els lliuraments de premis –estan programats també en tres torns– se sortejaran diversos productes ciclistes cedits per l’empresa Olympia 2. Un cop disputada la darrera cursa, diumenge passat a Quart, Francesc Freixer (Esteve) i Laura Terradas (Irontech Tecnic Ambisist) són els líders de la general de l’Open BTT Girona 2018-Càrniques Celrà, que es tancarà el 8 de juliol a Fornells de la Selva.

Jofre Cullell, a Suïssa i Josep Duran, a Madrid

El corredor de referència a la demarcació des de la retirada com a professional de l’XCO de Josep Antoni Hermida, Jofre Cullell (Megamo), corre a la localitat suïssa de Gränichen una copa UCI HC. És la màxima categoria després de la copa del món –com la CCI de Banyoles, única a l’Estat– de la qual s’han disputat curses els dos darrers caps de setmana. Cullell va ser 7è i 26è en la categoria sub-23. Josep Duran (Primaflor), 67è i 33è en les copes del món, disputa la darrera prova de l’Open estatal a Alcalá de Henares, de la qual és el líder sub-23.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)