Hoquei sobre herba

Somnis de primavera

Hoquei sobre herba. L’Atlètic i el Club de Campo defensen el títol de lliga en les finals a quatre que es disputen aquest cap de setmana al Polo

“Juguem a hoquei per aquests partits”, remarquen els jugadors quan s’acosten les grans cites de la temporada. I l’hoquei estatal posa el focus aquest cap de setmana a les instal·lacions del Polo de Barcelona, on es disputen les finals a quatre de la divisió d’honor masculina i femenina. L’Atlètic Terrassa i el Club de Campo defensen el títol que van aconseguir la temporada passada a Can Salas.

El conjunt groc, que acaba un cicle després de la final a quatre perquè diu adeu Dani Martín, el tècnic, jugarà contra el Polo, campió de la lliga regular, en la primera semifinals masculina (15 h). Serà la reedició de la semifinal de la temporada passada, en què els grocs van aconseguir el triomf. “Tenim ganes de reivindicar-nos perquè sempre som favorits i el Polo juga per guanyar, però entre copa, lliga i EHL ja fa més d’un any que no guanyem cap títol”, comenta Llorenç Piera, defensa del Polo. “En l’eliminatòria de play-off contra l’Egara vam demostrar que ho podem superar tot i que hem deixat enrere les inseguretats de la lliga regular”, comenta Marc Boltó, migcampista de l’Atlètic Terrassa, que considera que el seu equip arriba a la final four en el millor moment de la temporada. Només Marc Torrente, per part de l’Atlètic, és baixa segura.

A l’altra part del quadre, el Junior de Roger Pallarols busca la primera lliga de la seva història. En les semifinals (17 h), tindrà al davant un Club de Campo afamat que fa cinc edicions que no trepitja una final de lliga. “He estat tota la vida al club i la meva família sempre ha format part del Junior. Estic molt orgullós de representar el club en la seva primera final a quatre”, explica el santcugatenc Marc Serrahima, que considera que l’equip ha treballat durant tot l’any en molt bona línia per arribar a aquesta fase sent un equip fiable.

Pel que fa al quadre femení, el Polo i el Junior són els dos representants catalans. Les santcugatenques s’enfronten (11h) a la seva bèstia negra, el Club de Campo, que ha guanyat tres de les darreres quatre lligues i és el gran dominador de l’hoquei estatal. Després de penjar-se la medalla de plata en l’Eurohockey Club Trophy i fer un play-off solvent, però, el vestidor veu el partit d’avui com una oportunitat única. També ha dipositat moltes il·lusions en aquesta final a quatre el Polo, que ha fet una magnífica lliga regular. La Real Sociedad, però, arriba a la cita (13 h) en plena forma. Vuit equips en dansa que aquest cap de setmana busquen un somni de primavera.

LES FRASES

El Polo està cridat a guanyar-ho tot i fa més d’un any que no alcem un títol. Ens volem reivindicar
Llorenç Piera
jugador del polo
És un orgull molt gran poder representar el Junior en la seva primera final a quatre
Marc Serrahima
jugador del junior
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)