Hoquei sobre herba

El Polo i el Junior protagonitzaran una final de lliga inèdita

Hoquei herba. Els barcelonins han superat per la mínima l’Atlètic i el Junior ha guanyat el Club de Campo en l’últim sospir

El Polo i el Junior es veuran les cares demà en una final de la divisió d’honor inèdita. Els barcelonins han superat per la mínima l’Atlètic i el Junior li ha aixecat un 0-2 al Club de Campo en un darrer quart d’infart.

Max Plenneveaux, des del penal córner, ha obert la llauna d’un duel en què el Polo i l’Atlètic han tingut les seves opcions. El gol ha despertat el conjunt terrassenc que ha estirat línies i ha disposat de les primeres ocasions també des del penal. La pressió visitant ha deixat espais i el Polo ha estat a punt d’aprofitar-los en tres contraatacs elèctrics.

Les ocasions més clares de l’Atlètic Terrassa han estat en el tercer període però ni Lluís Melé, ni Jan Julià, ni Joan Tarrés han sabut resoldre tres oportunitats clares dins l’àrea. A les acaballes, l’Atlètic ha tingut dos penals per empatar i el Polo, un per sentenciar. El resultat, però, no s’ha mogut i el Polo torna a la final de la lliga després d’un any de no ser-hi.

De la seva banda, el Junior ha tirat d’èpica per vèncer un Club de Campo molt efectiu. Cesc Mata s’ha embolicat en una centrada de Quique González de Castejón i s’ha fet el 0-1. El Junior ha dominat, ha tingut les millors ocasions i ha fet mèrits per empatar el duel. Però, de nou, l’efectivitat madrilenya ha estat una llosa massa gran. Després d’un pal i una rematada a boca de gol dels santcugatencs, Tolini ha fet el 0-2 des del penal córner. Semblava massa escull pel Junior però en el darrer quart les coses s’han capgirat. Javi Garcia i Nil Escúdé han empatat el duel, i en el darrer sospir, èxtasi: Uri Salvador ha desviat una pilota dins l’àrea de Sergi Enrique i ha fet el 3-2 definitiu. Un dels àrbitres ha anul·lat el gol però, després d’uns minuts deliberant, els col·legiats han rectificat per alegria santcugatenca. Demà, (15.30h) el Polo i el Junior es veuen les cares en una final inèdita.