Natació

Belmonte, a Canet de Rosselló

Natació. La badalonina lidera l’àmplia representació catalana en el míting de la població occitana, primera etapa del circuit Mare Nostrum. La setmana vinent serà el torn de Barcelona

La badalonina Mireia Belmonte (UCAM) encapçala una àmplia representació catalana, de més d’una vintena de nedadors, en el míting de Canet de Rosselló, que aquest cap de setmana enceta el circuit Mare Nostrum. Belmonte té previst fer el seu programa habitual (200, 400 i 1.500 m lliure, 200 m i 400 m estils, i 200 m papallona) i en més d’una prova coincidirà amb l’hongaresa Katinka Hosszú, en la que serà una de les primeres competicions des que va anunciar la separació de la seva parella i entrenador, Shane Tusup. Belmonte ja va competir la setmana passada en el míting de Pardubice (República Txeca), en què va segellar tres victòries en 400 m estils, 100 m papallona i 400 m lliure.

Marina García i Judith Ignacio, del CN Sabadell, i Marta González (CN Sant Andreu) figuren en l’àmplia nòmina catalana, en què també hi haurà joves valors tant en representació de la federació espanyola com de la catalana. Jessica Vall i Àfrica Zamorano, dos dels altres referents de la natació catalana, han preferit esperar fins la setmana vinent (13 i 14 de juny), en què el circuit Mare Nostrum desembarca a la piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)