Rugbi

Martinena, confirmat a Sant Boi

Rugbi. El president de la UE Santboiana admet que el director tècnic també serà l’entrenador del primer equip, que manté els dubtes sobre el futur dels capitans Balsalobre i Afa Tauli

El president de la UE Santboiana, Miquel Martínez, ha confirmat que el director tècnic del club, Ricardo Martinena, serà la temporada que ve l’entrenador del primer equip. Descarta, doncs, incorporar un tècnic estranger perquè econòmicament el club prefereix reforçar-se amb més jugadors. “Renunciar a Lewis Williams va ser una llàstima, però vam estudiar els pros i els contres i crec que ara podrem tenir un equip més fort, amb quatre o cinc jugadors professionals més”, assenyala Martínez.

Esportivament, però, el club encara té feina per fer. Els dos capitans, Balsalobre i Afa Tauli, encara no saben si continuaran a l’equip. El primer havia anunciat la intenció de retirar-se però podria canviar d’opinió, i Tauli, un dels millors jugadors de la lliga, encara no ha renovat el contracte. Qui sí que ho farà és el neozelandès Fitzsimons, que es queda un any més a viure a Barcelona. Una de les baixes també confirmades és la del jove Rubén Sanz, que s’estarà una temporada a Austràlia, però probablement tornarà al primer equip Marcos Puig, després d’una llarga lesió i dues operacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)