Més esport

Maynard toca amb els dits la victòria en eslàlom

Surf de vela. Té la categoria reina pràcticament sentenciada a falta de la jornada d’avui. Vrieswijk i Goyard es jugaran el títol en hidròpter

El windsurfista de les Illes Verges Finian Maynard va deixar pràcticament sentenciada la victòria en la categoria d’eslàlom del GP Catalunya-Costa Brava de surf de vela, que avui finalitzarà a la badia de Roses. A excepció que canviïn molt les condicions de vent, la segona i la tercera posició se l’enduran els francesos Pascal Toselli i Cyril Moussilmani.

A diferència de la prova reina, la categoria hidròpter continua molt disputada i fins avui no es decidirà qui en surt vencedor. Els dos windsurfistes que se la jugaran seran Amado Vrieswijk, de Bonaire, i el francès Nicolas Goyard, primer i segon classificats, respectivament. El tercer és l’alemany Sebastian Kördel.

La jornada d’ahir es va completar amb la quinzena edició de la concentració de furgonetes Volkswagen al càmping La Ballena Alegre, amb 800 vehicles. També va tenir lloc la Surfalegre, la trobada d’aficionats al surf de vela més important del país.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)