Patinatge

Carla Escrich i Sergio Canales, campions de Catalunya

Patinatge artístic. La del CPA Caldes d’Estrach va remuntar en el programa lliure

Carla Escrich (CPA Caldes d’Estrac) i el madrileny Sergio Canales (Reus Deportiu) van guanyar ahir el campionat de Catalunya sènior de patinatge artístic que es va fer a Santa Cristina d’Aro.

En un gran programa llarg, Carla Escrich va remuntar des de la quarta plaça que ocupava després del disc curt i va guanyar el català amb un total de 355,7 punts. Va superar a Sara Castillo (CP Parets), que dissabte liderava la classificació i al final va ser segona amb 351,2. La medalla de bronze va ser per Grace Tara Lloret (PA Gramenet), que va sumar 319,1 punts.

El madrileny del Reus Deportiu Sergio Canales va guanyar amb 377,6 punts per davant de Llorenç Ávarez (CPA Ripollet) que en va sumar 370,1, i Eloi Canals (APA Alt Maresme), amb 301,0. Els campions de l’any passat, Monica Gimeno i Pere Marsinyach, no van defensar els seus títols perquè estan lesionats.

En categoria Júnior, els títols han estat per Laura Quintero (306,7 punts) i Pol Iraberri (273,5 punts), tots dos del CPA Sant Vicenç de Montalt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)