Futbol sala

Que no s’acabi aquí

Futbol sala. El Barça necessita un triomf avui (19.15 h, Esport 3) en el quart assalt de la final de la lliga contra l’Inter per forçar un definitiu cinquè duel

El Barça no vol que la final de la lliga s’acabi avui. Els blaugrana es van guanyar el dret a somniar dijous guanyant el tercer partit de la final al Movistar Inter i forçant, com a mínim, un darrer assalt més al Palau. Serà l’últim partit de Paco Sedano davant l’afició que l’ha animat durant les darreres onze temporades. El Barça encara està per sota en el marcador de l’eliminatòria amb el Movistar Inter (2-1), però el triomf de dijous ha suposat una empenta anímica per als homes d’Andreu Plaza, que s’haurien merescut més en els dos partits disputats a Torrejón. “No hi havia cap barrera mental, però som conscients del nivell que té l’Inter i la dificultat que comporta guanyar-los”, va afirmar Plaza després de la primera victòria blaugrana en els vuit cara a cara del curs. “Ens tocava”, va dir.

El Palau Blaugrana tornarà a ser avui determinant com ho va ser dijous. “És impossible que el Palau no et contagiï quan anima d’aquella manera. També ens ho hem encomanat nosaltres en cada acció”, va comentar Rivillos després del duel. “Hi hem posat el cor i la batalla ha estat al límit”, hi va afegir Sergio Lozano. Amb el cor i amb el que sigui, el Barça no vol que la final de la lliga s’acabi aquí, i anhela un triomf que torni l’eliminatòria a Madrid, on es disputaria un decisiu cinquè assalt.

LES FRASES

Ha estat una batalla i hem anat al límit. Hi hem posat el cor i per això ens ho hem endut
Sergio Lozano
JUGADOR DEL BARÇA
És impossible que el Palau no et contagiï les ganes. També ens ho hem transmès entre nosaltres
Mario Rivillos
jugador del barça

Ferrão té l’alta mèdica

El pivot blaugrana va passar la nit de dijous a l’hospital després d’una topada duríssima contra el parquet del Palau Blaugrana. Ferrão va perdre el coneixement després d’una patacada amb Rafael Rato i va caure a plom impactant amb duresa contra el terra amb el rostre. Les assistències el van dur immediatament a l’hospital, on se li van fer proves i van descartar qualsevol problema greu més enllà de l’ensurt. Recuperat, el pivot brasiler va rebre l’alta mèdica ahir i la seva evolució marcarà si juga uns minuts avui en el quart partit de la final de la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)