Més esport

“No ho podíem fer millor”

Gimnàstica artística. El Salt Gimnàstic Club, molt condicionat per les baixes, inclosa la de Laura Bechdejú, que es perdrà els Jocs Mediterranis; acaba quart en la final de la primera Lliga Iberdrola, disputada a Manresa amb triomf local

El Salt Gimnàstic Club va ser quart en la final de la Lliga Iberdrola, la primera edició de la qual es va tancar ahir al Nou Congost de Manresa. Les saltenques partien com a candidates al triomf, el favorit pel qual era el Xelska balear, vencedor de les anteriors cites de la lliga regular amb el Salt GC segon. La sorpresa, però, va ser que el títol fos per a l’Egiba manresà, seguit de les mallorquines i l’Hospitalet; tercer.

Les baixes de l’equip de Montse Hugas ja deixaven les del Gironès amb nul·les possibilitats de disputar el títol. Laura Bechdejú es va lesionar dijous i es perdrà els Jocs Mediterranis, Marina González havia estat recentment operada i, Bonnie Godino i Laia Q. Nogué, només van poder fer un aparell –paral·leles i barra, sense suport–, respectivament. Amb tot, el Salt va quedar a només 22 punts del podi. “Ho hem fet molt i molt bé, no ho podíem fer millor: no teníem equip” va dir Hugas, que no va poder comptar amb gimnastes dels altres equips del seu propi club.

“L’any que ve ho farem molt més bé” hi afegia la directora tècnica del Salt, que va destacar el paper de Nora Fernández –convocada com Bechdejú, sí que serà a Tarragona– i les actuacions de Sara Coll i Laura Mora, que estava sota mínims després de no poder entrenar-se les darreres setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)