Waterpolo

Derrota contra Estats Units en el debut a la Super Final

Waterpolo. El combinat estatal, amb set catalans, no fa valer la condició de favorit a la lliga mundial

La selecció espanyola, amb set catalans, ha perdut el primer partit de la fase de grups de la Super Final de la lliga mundial contra els Estats Units 8-6. El combinat dirigit pel barceloní David Martín ha arribat al descans perdent per la mínima (5-4) i en el segon acte no ha pogut remuntar. En principi, els espanyols sortien com a favorits, però no ho han plasmat a la piscina i això que en el segon quart s’havien situat amb dos gols d’avantatge (2-4), però s’han encallat i els nord-americans han replicat amb quatre gols consecutius. L’olotí Blai Mallarach ha quallat una actuació molt efectiva i ha estat el màxim golejador de l’enfrontament amb quatre gols, mentre que els altres dos els ha marcat el navarrès de l’Atlètic Barceloneta, Alberto Munarriz.

Demà, els de Martin tindran un veritable test de nivell contra Croàcia, la campiona del món, que avui ha golejat el Kazakhstan (15-6) i divendres tancarà la fase de grups amb el rival més assequible, Kazakhstan.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)