Tennis

Badosa jugarà la fase prèvia de Wimbledon

Tennis. La seva progressió en el rànquing WTA (del lloc 247 de l’inici d’any al 173 actual) li permet lluitar per una plaça del quadre principal

Paula Badosa disputarà la setmana que ve la fase prèvia de Wimbledon, el torneig més popular del món. L’empordanesa ha assolit el rànquing necessari per classificar-s’hi gràcies als seus últims èxits, amb els quals ha progressat des del lloc 247 que ocupava la primera setmana de l’any fins al 173 d’aquesta setmana (74 posicions).

Badosa lluitarà per entrar per primera vegada en el quadre principal d’un torneig de Grand Slam. El 2015 ja va intentar disputar el de Wimbledon sol·licitant una invitació com a vencedora del Roland Garros júnior, però l’organització no va atendre la seva petició.

La fase prèvia reparteix dotze places per al quadre principal del torneig londinenc. Per aconseguir-ne una, les jugadores han de superar tres partits. El primer en la categoria femenina es disputarà el dimarts 26.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)