Tennis taula

El DKV Borges i el Suris Calella defensen els títols

Tennis de taula. Els campionats estatals de nou categories es disputen a Antequera des d’avui i fins al diumenge 1 de juliol

Els campionats d’Espanya de nou categories diferents es disputen a partir d’avui i fins al diumenge 1 de juliol a Antequera. En la categoria absoluta el DKV Borges Vall en nois i el Suris Calella en noies són els campions, però ho tindran complicat per defensar els títols de la copa del Rei i de la Reina. El Girbau Vic femení, actual campió de la superdivisió i finalista de l’ETTU, és el gran favorit, i en nois el Cajasur Priego, actual campió de lliga, és el primer cap de sèrie.

En la competició individual femenina Sofia-Xuan Zhang (Calella) és la primera cap de sèrie i buscarà millorar el subcampionat de l’any passat. Gàlia Dvorak (Mataró), que va ser la campiona, és la segona favorita i lluitarà pel seu sisè títol individual absolut. Carlos Machado (Priego) és el favorit en nois i Marc Duran (Borges), tercer cap de sèrie, buscarà estar en el podi.

Aquesta setmana i fins al dimarts 26 es jugaran les categories juvenil, aleví i de discapacitat intel·lectual. Entre el dimecres 27 i l’1 de juliol es disputaran els títols sub-23, infantil, benjamí, prebenjamí i de discapacitat física.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)