Mallarach i Perrone impulsen Espanya

Waterpolo. Va vèncer la campiona del món, Croàcia, a la tanda de penals

croàcia 9 (1) espanya 9 (4)

CROÀCIA:Bijac, Benic, Loren (1), Krapic (1), Milos, Buljubasic, Vukicevic (3), Buslje (1), Basic, Vrlic, Setka i Garcia (4).ESPANYA:López Pinedo, Munarriz (1), Granados (1), Del Toro, Cabanas, Larumbe, Fran (2), Español (2), Tahull (1), Perrone (3), Mallarach (3) i Bustos.PARCIALS:4-3, 1-4, 3-2 i 1-0.PÚBLIC:La selecció espanyola es va desfer de Croàcia a la tanda de penals en el segon partit de la Super Final de la lliga mundial a Budapest. El duel es va mantenir renyit i els campions del món van forçar els penals en el darrer minut, encara que a l’hora de la veritat la selecció dirigida pel barceloní David Martín es va mostrar més encertada. Espanya va arribar al descans dominant per dos (5-7) gràcies a un gol d’un dels set catalans, Roger Tahull, i es va mantenir per davant fins al darrer minut. Mallarach i Perrone van ser els màxims golejadors espanyols, però el barceloní de Croàcia Xavi Garcia ho va ser del partit.