Handbol

Espar: “Volem marca perfil propi”

Handbol. L’ajudant de Xavi Sabaté al Veszprem assumirà la seva segona època com a tècnic del Sarrià

“Espero marcar una identitat pròpia de club. I per això el que vull és que el primer equip sigui l’exemple i el model per a la resta d’equips i la referència dels nens que es formen en les categories de base.” Aquesta és la declaració d’intencions de Josep Espar per a la segona etapa que encetarà com a entrenador i director esportiu del Sarrià. Després del seu pas pel Vészprem com a tècnic ajudant de Xavi Sabaté, que el va reclamar l’hivern del 2016, Espar ha rebut la confiança de la nova directiva del club per tornar a dur les regnes del primer equip, que va agafar per primer cop la temporada 2011/12.

Per a la nova directiva sarrianenca, presidida per Joan Llunell, la incorporació d’Espar era clau en el seu projecte. “Al primer equip la intenció és pujar-lo a plata. Quan? Estem convençuts que, si no hagués marxat al Veszprem, hauríem jugat la fase i probablement s’hauria assolit l’ascens”, va considerar el nou president. Per Espar, el que importa, de moment, és marcar un perfil propi: “Que els fruits puguin ser pujar o no és important, però ara mateix secundari. La temporada passada el Sarrià va quedar a meitat de la taula [setè de setze equips]. Hem de valorar els rivals que tenim i tenir-los respecte.”

Espar dirigirà un bloc molt semblant al que va deixar fa dos anys i mig. “Hi ha els mateixos jugadors menys Natan Suárez [a l’Agustinos aquesta temporada i al Teucro de l’Asobal la vinent]. No hi ha millor equip ara que fa dos anys. Una altra cosa és que els jugadors siguin més experimentats, però també tenen més compromisos personals, i el que guanyes per una banda ho perds per l’altra. Haurem de veure la capacitat d’esforç i d’aportació a l’equip que poden donar aquests jugadors, que recordem que no són professionals. Ho veurem quan comencin els partits.” Espar no preveu, de moment, fer cap nova incorporació, tot i que no es descarta reforçar algunes posicions en funció de les necessitats. Les funcions a l’àrea de coordinació les assumiran Víctor Espeso i Guillem Torre, mentre que Pere Coll, Jordi de Toro i Jordi Ramos seran els ajudant de Ramos a la banqueta.

L’equip començaria la pretemporada la setmana del 20 d’agost. La primera jornada de la primera estatal està prevista per al cap de setmana del 22 i el 23 de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)