Victòria clara contra Austràlia en els quarts de la Super Final (4-9)

Waterpolo. Una gran defensa permet al combinat estatal imposar-se a la segona meitat i demà se les haurà amb Montenegro a la lliga mundial

La defensa de la selecció espanyola ha brillat aquesta tarda en els quarts de final de la Super Final de la lliga mundial. La segona part ha dictat sentència i el combinat estatal, amb set catalans, s’ha imposat a Austràlia 4-9. Demà, semifinals contra Montenegro .

Austràlia ha dominat d’inici situant-se 2-1, amb Alberto Muñarriz fent el gol del combinat estatal. Els dos equips han malbaratat les superioritats numèriques i el quart s’ha tancat 2-2 amb una diana de Roger Tahull. Els porters han estat les estrelles del segon període, amb grans aturades de Hrysanthos i Dani López. Blai Mallarach i Francisco Fernández han ampliat la distància en plena sequera dels aussie, incapaços d’aprofitar un sis contra quatre, arribant a gairebé 19 minuts sense anotar.

La defensa de la selecció espanyola ha lluit en la millor versió i quan Lachlan Hollis ha trencat la sequera, Albert Español ja havia ampliat la diferència amb un penal. Austràlia s’ha acostat fins al 4-5, però el jugador del Barceloneta ha tornat a aprofitar un penal sobre Felipe Perrone. L’últim quart ha marcat diferències. Marc Larumbe i Alejandro Bustos han sentenciat i al final la diferència ha estat de 4 a 9.