Perd i queda fora de la final

Waterpolo. La selecció espanyola lluitarà pel bronze de la superlliga contra el Japó

ESPANYA 8 MONTENEGRO 10

ESPANYA:López-Pinedo, Munarriz (2), Granados, Del, Cabanas (1), Larumbe, Fran Fernández, Español, Tahull (1), Perrone (3), Mallarach (1), Bustos i Lorrio.MONTENEGRO:Lazovic, Brguljan, Baricevic, Petkovic, Vidovic, Radovic (4), Janovic (2), Durdic (2), Ivovic (2), Misic, Draskovic, Spaic i Kandic.PARCIALS:2-3, 2-2, 1-3, 3-2.EXCLUSIONS:Van ser exclosos definitivament Bustos, Petkovic i Ivovict.

La selecció espanyola va perdre la semifinal de la superlliga de la lliga mundial contra Montenegro (8-10) i avui lluitarà contra el Japó per la medalla de bronze. El conjunt de David Martín va lluitar fins al final, però no podrà lluitar pel títol. La final la disputaran Hongria, l’amfitriona, i Montenegro. Espanya lluitarà contra el combinat japonès per la tercera posició (18.15 h).

Montenegro es va situar a davant del marcador al Duna Arena de Budapest des de l’inici, però no es va poder distanciar i els gols de Sergi Cabanas i Alberto Munarriz van situar el 2-3 al final del primer període. Roger Tahull va empatar a l’inici del segon període, i un nou avantatge de Montenegro va ser neutralitzat de penal per Felipe Perrone. A vuit segons del descans, els balcànics van marcar en superioritat i ho van tornar a fer, amb un home de més, al cap de trenta segons de la segona meitat, i es van arribar a situar amb tres gols de marge, 4-7.

L’equip de David Martín va continuar lluitant i els gols de Blai Mallarach, un altre de Munarriz i dos de Perrone van ajustar el marcador amb un 8-9 a un minut i mig del final. Montenegro, però, va saber controlar el joc i amb un altre gol va sentenciar.