Tennis taula

El Girbau Vic guanya el sisè títol estatal femení

Tennis de taula. Va derrotar en la final el Balaguer Villart Logístic (3-0). El DKV Borges Vall va perdre la final masculina contra el Priego (2-3)

El Girbau Vic va ser molt superior als seus rivals en la copa femenina i es va emportar el sisè títol estatal de la seva història. En la final va derrotar per 3-0 el Balaguer Villart Logístic amb punts de Nia Xia, Tingting Wang i Ana Garcia, mentre que Clàudia Caymel va estar a la banqueta. El conjunt de la Noguera va jugar amb Natalya Prosvirnina, Svetlana Bakhtina i Gemma Lladonosa, i van estar a la banda Anna Biscarri i Clàudia Cejas. El conjunt osonenc ha fet una temporada gairebé perfecta, ja que va guanyar invicte la superdivisió femenina i va ser segon en la copa europea ETTU, en què només va perdre el partit de tornada de la final.

En la semifinal el conjunt osonenc va derrotar per 3-1 el Suris Calella, que havia estat el campió de la temporada passada i defensava el títol. El conjunt maresmenc va disputar la fase de grups i la va guanyar. Després, en els quarts, va derrotar l’Arteal gallec per 3-0, i va caure contra el Girbau Vic en la semifinal. Les osonenques, primeres caps de sèrie, havien guanyat per 3-0 l’Hotel Museo Patria Chica andalús en els quarts. El Balaguer va superar còmodament en la semifinal el Cartagena (3-0), però va tenir molts més problemes en els quarts per vèncer el Leka Enea basc per un ajustat 3-2.

En la final masculina el DKV Borges Vall va lluitar fins al final, però no va poder revalidar el títol i va perdre per 2-3 contra el Cajasur Priego andalús. Marc Duran va sumar el primer punt contra el campió estatal individual, Carlos Machado, i després de la derrota d’Oriol Monzó, el xinès Fan Chuangwei va situar el 2-1 en el marcador. El conjunt andalús va saber remuntar i es va adjudicar el títol, el sisè de la seva història.

El conjunt de les Garrigues havia derrotat per 3-1 l’Arteal gallec en la semifinal i en els quarts s’havia desfet de l’Universidad de Burgos per 3-0. L’altre equip català que va disputar la prova per equips va ser el Sosmatic Badalona, que va guanyar el seu grup classificatori. En els quarts va perdre per 3-1 contra l’Arteal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)