Hoquei sobre herba

Roc Oliva abandona les arrels i fitxa pel Polo

Hoquei sobre herba. L’estrella de l’Atlètic jugarà al club de la Diagonal les pròximes dues temporades i es converteix en el fitxatge bomba de l’estiu

El Polo va donar un cop de puny sobre la taula ahir i va anunciar el fitxatge de Roc Oliva, la gran estrella i fill predilecte de l’Atlètic Terrassa. El migcampista terrassenc vestirà la samarreta del club de la Diagonal les pròximes dues temporades, en què formarà un equip de somni amb altres noms il·lustres com David Alegre, Mati Rey i Xavi Lleonart, entre altres. Oliva canvia d’aires després d’un parell de temporades irregulars de l’Atlètic en què ha guanyat una lliga. No serà la primera vegada que un Oliva, cognom lligat a l’Atlètic, vesteix la samarreta del Polo, perquè Gigi Oliva, la seva germana, ja va militar en el club barceloní fa unes temporades.

Més moviment

El de Roc Oliva és el fitxatge bomba d’un estiu en què hi haurà molts canvis. L’Atlètic ja va anunciar fa uns dies que Xero Gasol dirigirà el primer equip i també es van confirmar dues cares noves: Mooij i Van der Horst. A més d’Oliva, el conjunt de Can Salas perd Ignasi Torras, que marxa al Royal Racing belga. El Polo, de la seva banda, no disposarà del golejador Max Plenneveaux per al curs vinent.

El subcampió de lliga, el Junior, va anunciar ahir que reforça la seva línia ofensiva amb el jove Lucas Garcia Alcalde, que prové del Beeston anglès i es va formar al Pozuelo. A l’Egara també hi ha hagut ball de cadires aquests últims dies. Patricio Keenan tornarà a dirigir la plantilla ratllada després de dues temporades encapçalades per Siso Ventalló. Amb Keenan torna Pepe Romeu, que suplirà la baixa de Franc Dinarès a l’eix de la defensa. Romeu torna després de dues temporades a Bèlgica. Precisament a Bèlgica, al Gantoise, marxa l’internacional Marc Garcia Chicote.

També jugarà al conjunt belga Cristina Guinea. Marxa un dels puntals d’un Junior que, de moment, es reforçarà amb una de les porteres de més projecció, Clara Pérez, i la tornada de Laia Vidosa, fins ara al Jolaseta. El capítol de retorns a l’Egara també el protagonitza Maria Tost,que ha jugat dos anys al Manheimmer. Del conjunt alemany també arriba a l’Egara la defensa Sophia Willig. El Polo també ultima la plantilla per al curs que ve amb les baixes, gairebé segures, de tres puntals: Olalla Piñeiro, Belén Cerruti i Sofia Maldonado.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)