Futbol sala

El Catgas jugarà a Badalona

Futbol sala. Es va presentar la reforma del Pavelló Nou, que s’iniciarà el gener del 2019

La remodelació del Pavelló Nou de Santa Coloma, que es va presentar ahir, farà que el Catgas Santa Coloma hagi de jugar els seus partits com a local en un altre indret i ja està emparaulat que ho faci al Pavelló Olímpic de Badalona. Les obres està previst que s’iniciïn el gener del 2019 i que tinguin una durada de 18 mesos. El conjunt colomenc podrà disputar la primera volta de la pròxima temporada 2018/19 al pavelló, però en la segona volta i en tota la temporada 2019/20 haurà de canviar de casa i anar a jugar a Badalona. Els equips de base de l’entitat podran disputar els seus partits en altres equipaments esportius de la mateixa Santa Coloma.

La presentació de la remodelació es va fer ahir amb la presència de l’alcaldessa de la ciutat, Núria Parlon; el tinent d’alcalde d’Esports, Diego Arroyo, i el regidor d’Esports, Dani Salgado. Hi van assistir presidents i representants de les entitats que fan servir el Pavelló Nou. Les obres serviran per adaptar el pavelló a les noves normatives de la Lliga Nacional de Futbol Sala.

La reforma del Pavelló Nou costarà 3 milions d’euros i les actuacions previstes són la renovació de la coberta de l’edifici, la restauració de les façanes i elements de protecció, i la renovació de la il·luminació de la pista i de les instal·lacions d’emergència. El projecte preveu l’ampliació de la capacitat, la reforma dels vestuaris i la millora de la llotja d’autoritats i l’espai per als mitjans de comunicació. També es crearan espais per a les entitats, amb una sala oficina per a cadascuna.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)