Més esport

Fontané, als Natural Games

Caiac. El palista de Salt disputa a partir d’avui la segona competició europea més important fora del calendari de la federació internacional. La setmana que ve serà a la copa del món de Sort

Quim Fontané intentarà revalidar el títol en la segona competició europea de caiac en estil lliure més important fora del calendari de la federació internacional, els Natural Games. El mes de març passat ja va imposar-se en la més prestigiosa, la Hurley Classic, i ara intentarà repetir resultat en aquesta prova, que es disputa a Millau. El saltenc s’ha convertit aquest últim any en la gran referència de l’especialitat, ja que també va aconseguir, el desembre passat, a l’Argentina, el títol de campió del món. Els seus èxits el van fer mereixedor del guardó de millor palista internacional de 2017, atorgat pels organitzadors de la Hurley Classic. Els Natural Games seran el millor test per a Fontané per comprovar el seu estat de forma amb vista a les proves de la copa del món, en especial per a la que tindrà lloc a Sort tot just la setmana que ve (2-8 de juliol). Fontané tindrà l’objectiu de revalidar el títol de la màxima competició de la regularitat. El seu calendari de competicions es completarà amb la disputa de l’europeu (13-19 d’agost), que ja ha guanyat tres vegades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)