Natació

Belmonte, al Port de Barcelona

Aigües obertes. La badalonina figura al cartell de la tradicional Travessia al Port de Barcelona, que coincideix amb la 2a etapa de la copa d’Europa i la tercera de la copa d’Espanya

La segona etapa de la copa d’Europa d’aigües obertes, i tercera de la copa d’Espanya, emmarcades en la 91a Travessia al Port de Barcelona, se celebra avui al matí al moll de Bosch i Alsina, un emplaçament idoni perquè els espectadors puguin seguir el transcurs de tota la prova. A més, la prova es retransmetrà per streaming i es podrà seguir in situ a través d’una pantalla gegant que l’organització, el CN Atlètic Barceloneta, instal·larà al mateix moll.

La campiona olímpica Mireia Belmonte, que recentment ha guanyat quatre medalles en els Jocs Mediterranis, figura al cartell d’inscrits a la prova de 10 km de la copa Espanya. La cita atrau nedadors d’arreu del continent (Espanya, Països Baixos, Bèlgica, Alemanya, República Txeca, Rússia, Suïssa, Suècia, Eslovènia, França, Itàlia, Anglaterra, Portugal, Hongria, Sèrbia) i en total n’hi haurà mig miler.

La Travessia al Port de Barcelona del CN Atlètic Barceloneta és una de les cites emblemàtiques del calendari esportiu català, que manté l’esperit popular però també s’ha posicionat com a una referència en el calendari d’alta competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)