Més esport

Avís per a navegants

Pàdel. Bela i Lima apallissen Sánchez-Gutiérrez per 6-0 i 6-2 en la final de València i es perpetuen al capdavant del circuit mundial

L’expectació que havia generat l’Estrella Damm València Master que s’ha jugat a la Fonteta pel fet que tant els números u del circuit masculí World Padel Tour –Fernando Belasteguin i Pablo Lima– com les líders en noies, les germanes Alayeto, poguessin perdre la seva posició, va quedar diluïda. Bela i Lima van derrotar en la final amb autoritat Maxi Sánchez i Sanyo Gutiérrez per un 6-0 i 6-2 que tanca el debat. Un triomf dels aspirants hauria permès a Sanyo situar-se número 1 i trencar al regnat infinit de Bela: 17 anys. En noies, les bessones aragoneses van superar la reusenca Ari Sánchez i la madrilenya Marta Ortega: 6-3 i 6-4. Ja havien certificat que mantindrien la seva posició preferent quan la catalana Lucia Sáinz i la menorquina Gemma Triay –segona parella–van perdre les semifinals contra Sánchez-Ortega.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)