Handbol

“Portar la samarreta del Barça és molt gran”

Handbol. Ludovic Fàbregas, nou pivot blaugrana, assegura en el seu acte de presentació que ha complert un somni que tenia des de petit

“No crec que sigui una estrella de l’handbol. He guanyat títols, però no com els grans jugadors. He d’aprendre més, descobrir una altra lliga i una altra manera de jugar. Serà bo per a la meva carrera.” Ningú diria que aquestes són les paraules de tot un campió del món i de la Champions com Ludovic Fàbregas el dia de la seva presentació com a nou jugador del Barça Lassa. El pivot de Banyuls de la Marenda va sorprendre per la seva modèstia, malgrat que, amb només 22 anys, ja ha guanyat pràcticament tots els títols importants a què podia aspirar. “No crec que sigui una estrella de l’handbol”, va recalcar. “El Barça té jugadors de gran qualitat. Alguns són millors que jo, i puc aprendre molt d’ells. Espero que viurem grans moments a la pista i també a fora”, va assenyalar el nou pivot blaugrana, que ha signat per tres temporades.

Per Fàbregas, amb la seva arribada al Barça compleix “un somni” que tenia des de petit, quan veia l’equip blaugrana jugar els partits de Champions: “Portar la samarreta del Barça és molt gran. No podia imaginar que jugaria en aquest club.” El català només va tenir elogis per al club. “Aquest és un club històric, el més gran d’Europa. Poder firmar pel Barça i portar la seva samarreta és formidable per a mi”, va assegurar.

Fàbregas va revelar que havia escollit el dorsal 72 per a la seva samarreta per respecte a Viran Morros: “No té cap significat particular. Al Montpeller jo jugava amb el dorsal 27, que era el que feia servir aquí Viran Morros. Ara ell ha marxat. Jo li tinc molt respecte i no volia portar el mateix. El que he fet ha estat canviar l’ordre dels números.” L’exjugador del Montpeller va revelar que té pendent una tasca encomanada expressament per la seva àvia, present en l’acte d’ahir, que és aprendre català: “Tinc una mica de sang catalana, si no molta. És una cosa important per a la meva família. La meva àvia vol que parli català.”

Plantilla tancada

David Barrufet, directiu responsable de la secció d’handbol, va destacar que l’aportació de Fàbregas pot ser de gran vàlua per a l’equip: “Ocupa una posició [pivot] en què ens ha faltat ser forts. Hem tingut problemes, però amb ell ho tindrem controlat. En atac ens ajudarà a fer transicions ràpides des de la defensa.”

Barrufet també va anunciar que amb les pròximes presentacions del brasiler Thiagus Petrus i el danès Casper Mortensen el Barça donarà per tancada la plantilla de la temporada que ve.

LES REACCIONS

Poder firmar pel Barça i portar la seva samarreta és formidable per a mi
Ludovic Fàbregas
JUGADOR DEL BARÇA LASSA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)