Tennis

Federer perd la corona a mans d’Anderson

Tennis. El sud-africà ha remuntat dos sets a zero contra el vuit vegades campió de Wimbledon i s’ha imposat en un ‘tie break’ espectacular; s’enfrontarà a Isner en semifinals

Kevin Anderson (8) no oblidarà l’11 de juliol del 2018, el dia en què va eliminar Roger Federer (1) de Wimbledon, el seu torneig, en un partit èpic. Un partit en què el sud-africà ha estat a punt de perdre el partit en el tercer set, amb 5-5 al marcador. Anderson ha salvat aquella pilota de partit i ja no s’ha aturat fins aconseguit el triomf contra el més gran de tots els temps. Anderson, que jugava per primer cop els quarts de final a l’All England Club, s’ha imposat al suís per 6-2, 7-6 (2), 5-7, 4-6 i 11-13 en un partit que ha durat quatre hores i 13 minuts. El suís s’ha imposat amb claredat en el primer set però ha necessitat arribar al tie break per embutxacar-se el segon parcial. El vuit vegades campió de Wimbledon ho tenia tot de cara per classificar-se per a les semifinals un cop més per la via ràpida i mantenir la ratxa de sets guanyats. Però Anderson, quan semblava mort, ha resorgit de les cendres i ha deixat el 34 el rècord de Federer després de guanyar el tercer set del matx. D’aquesta manera, el suís ha igualat però no superat el seu propi rècord. El sud-africà ha estat el primer en guanyar-li un set, i això que Federer ha tingut una pilota de partit. Anderson, però, li ha posat les coses molt complicades al número 2 del món. De fet, ha aconseguit igualar el partit a dos sets i forçar, així, el cinquè i definitiu set. L’últim parcial, però, ha estat encara més igualat. Ningú volia marxar a casa, i la classificació per a les semifinals se l’han jugat en un tie break espectacular.

Kevin Anderson jugarà les semifinals contra John Isner (9), que ha guanyat a Milos Raonic (13) per 7-6, 6-7, 4-6 i 6-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)