Natació

Primers títols a Mairena

Natació. Marina Garcia (50 m braça) i Judit Ignacio (50 m papallona) enceten el medaller català en el campionat d’Espanya, l’últim test abans de l’europeu de Glasgow. Mireia Belmonte i Jessica Vall també figuren entre les inscrites

Les nedadores del CN Sabadell Marina Garcia, en 50 m braça (31.92), i Judit Ignacio, en els 50 m papallona (27.34), i el nedador madrileny del Sant Andreu Alberto Lozano, també en els 50 m papallona (24.18), van assolir els primers títols de la delegació catalana en el campionat d’Espanya d’estiu, que va començar ahir a Mairena del Aljarafe i que suposa l’últim test abans de l’europeu de Glasgow. També va pujar al podi Antonio Arroyo (Mediterrani), tercer en els 800 m (8:03.73), i que va deixar fora de les medalles Albert Escrits (Sant Andreu) per només 15 centèsimes. Els nedadors del Sant Andreu Mario Navea i Clàudia Giralt van acabar segon en 50 m braça (28.58) i tercera en 1.500 m (16:48.96), respectivament.

Mireia Belmonte (UCAM), tot i que estava inscrita en els 1.500 m, no va prendre finalment la sortida en la prova més llarga del programa. La badalonina també figura en la llista de participants en els 400 m estils (avui), 400 m lliure i 200 m papallona (demà) i 800 m lliure (dissabte). Un dels duels més interessants, però, serà en els 100 m i els 200 m braça, amb la presència de la campiona i subcampiona dels Jocs Mediterranis de Tarragona. Jessica Vall (Sant Andreu) posarà a prova la seva hegemonia al costat de l’altra gran especialista del país, Marina Garcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)