Ciclisme

Degenkolb guanya sobre les llambordes i Van Avermaet és més líder

Ciclisme. El belga entra segon, per darrera de l’alemany, després d’una etapa que no ha decebut

L’alemany John Degenkolb (TEK Segafredo) ha guanyat, en una exhibició de potència, la novena etapa del Tour de França, disputada avui entre Arras i Roubaix sobre un recorregut de llambordes. Degenkolb ha superat en l’esprint al maillot groc, el belga Greg Van Avermaet (BMC), que ha reforçat el lideratge de la cursa, i al també belga Lampaert (Quick-Step). Tots tres han arribat destacats, amb un temps de 3h.24.26, per davant d’un grup amb Peter Sagan (Bora), a 18 segons. A 26 han entrat els grans favorits: Valverde (Movistar), Froome (Sky), Dumoulin (Sunweb), Quintana (Movistar) i Mikel Landa (Movistar), que ha pogut enllaçar després d’anar endarrerit per una caiguda. L’etapa ha començat amb les caigudes de Richie Porte (BMC) i José Joaquin Rojas (Movistar) en el quilòmetre 7, que han hagut d’abandonar la cursa. Després, el recorregut per les llambordes no ha decebut.

En la general, Van Avermaet avantatja en 43 segons al britànic Geraint Thomas (Sky) i en 44 el belga Philippe Gilbert (Quick Step). Cinquè és Valverde, a 1.31, i Landa desè, a 1.42.

Demà dilluns el Tour de França gaudirà de la primera jornada de descans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)