Tennis

Djokovic guanya el seu quart Wimbledon per la via ràpida

Tennis. El serbi s’ha imposat a Kevin Anderson en tres sets i torna al top-10 de l’ATP

Novak Djokovic ha aconseguit el seu quart Wimbledon després dìmposar-se en tres sets a Kevin Anderson (6-2, 6-2 i 7-6 (4)) en dues hores i 18 minuts en un partit en què al serbi li ha servit per certificar que torna a primera plana mundial. Nole ha sumat, amb aquest nou Wimbledon, el seu 13è títol de Grand Slam i tornar a entrar en el top-10 del rànquing ATP. Va començar el torneig com a número 21 del món però el pas per l’All England Club l’ha catapultat entre els millors del món. Djokovic era favorit però s’havia de demostrar contra un Anderson que havia eliminat a quarts de final a una llegenda del tennis mundial i, sobretot, de Wimbledon, Roger Federer.

El primer set es va posar a favor del serbi amb rapidesa després de que Nole trenqués el servei d’Anderson en dues ocasions, que van situar un 1-5 al marcador. Amb facilitat i mitja hora, Djokovic s’ha endut el primer parcial contra un Anderson que ha necessitat l’assistència dels metges per molèsties al braç. Djokovic ha mantingut el gran nivell en el segon set, gràcies a la seva restada, i s’ha situat un altre cop amb 1-5 a favor, deixant molt tocat a un Anderson que ha arribat a la final de Wimbledon de manera inesperada. Djokovic no ha donat treva i s’ha imposat també en el segon parcial per deixar encarrilada la seva quarts victòria en el Grand Slam anglès.

En el tercer set, a Anderson li ha començat a funcionar el servei i ha entrat en el partit, complicant el que semblava una plàcida i ràpida victòria de Djokovic. El serbi ha comès tres doble faltes i ha deixat en safata el set per a Anderson, però Nole ho volia deixar tot tancat el més aviat possible i ha aconseguit refer-se. El sud-americà ha forçat el tie break però el serbi no li ha cap donat opció i s’ha imposat sobre la gespa de l’All England Club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)