Més esport

Genís Grau, campió de Catalunya esprint a Vic

Triatló. El garrotxí va guanyar el títol el cap de setmana després de l’estatal

Genís Grau (Prat Triatló) va guanyar el campionat de Catalunya en la distància esprint, disputat ahir de Sau a Vic amb 325 participants. El triatleta de Castellfollit de la Roca, vencedor de l’estatal de la mateixa distància el cap de setmana abans a Banyoles –va ser quart en la prova d’aquatló l’endemà–, va superar Arnau Montiel (CN Minorisa) en 35 segons i Erik Steninger (Prat Triatló) en 1:34, tots dos de la categoria sub-23 i segon i tercer absolut. La cita es disputava amb 750 metres de natació, 24 quilòmetres de ciclisme i 5 a peu. El garrotxí va fer 1h12:25 i la vencedora en categoria femenina va ser Sara Loher), 34 absoluta, seguida de Clàudia Luna (Mataró) i Clàudia Pérez (Sabadell).