Waterpolo

Tràmit contra Alemanya

Torneig femení. La selecció espanyola, tot i la contínua rotació de banqueta, es mostra molt superior al seu rival en totes les facetes del joc i es regala un festival de gols en la segona jornada de l’europeu

ALEMANYA 2 ESPANYA 27

ALEMANYA:Saurusajtis, Vosseberg (1), Hinz, Eggert (1), I. Deike, G. Deike, Wunder, Fry, Stiefel, Admaski, Gelse, i Krukenberg.ESPANYA:Ester, Bach (1), A. Espar (1), B. Ortíz (1), M. Ortíz (1), Lloret (5), C. Espar (2), Peña (3), Forca (5), Gual (5), Maica, Leitón (2) i Sánchez.PARCIALS:2-7, 0-7; 0-7 i 0-6.

La selecció espanyola va complir el tràmit contra Alemanya i li queden dos partits més molt assequibles, contra Turquia i contra Sèrbia, abans del transcendental duel de dissabte contra Rússia, que tancarà la fase de grups. En la posada en escena, gairebé a gol per minut, ja es va veure que el partit no comportaria cap mena de complicació per a les vigents subcampiones del món. Miki Oca també ho va tenir clar i va fer molta rotació de banqueta, a més de col·locar Elena Sánchez com a portera titular. Amb anticipació defensiva, sortides al contraatac o aprofitant les jugades de superioritat, l’equip espanyol va passar per sobre de les germàniques, impotents davant del potencial de les amfitriones en tots els aspectes del joc. Excepte Maica, totes les jugadores de camp van marcar i van destacar les cinc dianes de Lloret, Gual i Forca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)