Voleibol

Domini confirmat

Vòlei platja. Erika Kliokmanaite i Nuria Bouza també guanyen la prova del Vichy Catalan Volei Tour de la platja del Varador de Mataró

La cinquena prova del Vichy Catalan Volei Tour-campionat de Catalunya 2018 de vòlei platja, disputat a Mataró, confirma la superioritat d’Erika Kliokmanaite i Nuria Bouza. Amb el seu triomf a la platja del Varador –la tercera del campionat– presenten una candidatura ferma a aconseguir el triomf final. En la final van derrotar la parella formada per Elena Biosca i Carla Martínez.

Terceres han estat les jugadores Oiane Guitérrez i Nerea Ruiz, provinents del Voleibol Sestao, que s’han desfet de les germanes Brun, Raquel i Laura.

En la final masculina s’han imposat Yamil Yanes i Gerard Aguilà en una emocionant final amb Conrad Rovira i Noè de Mena, que ha arribat al set de desempat i s’ha decidit al punt 16. Al tercer calaix del podi han pujat Lucas Bahrle i Juan Antonio Porcel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)