Ciclisme

Thomas s’emporta l’etapa i es vesteix de groc

Ciclisme. El gal·lès de l’Sky supera Mikel Nieve a 300 metres de l’arribada en un final espectacular

Geraint Thomas (Sky) ha guanyat de manera brillant l’onzena etapa del Tour, la segona de la trilogia alpina, que s’ha disputat entre Albertville i La Rosière, amb un recorregut de només 108 quilòmetres, però amb tres ports de primera categoria i un de segona. El corredor gal·lès, a més, s’ha vestit de groc perquè, avui si, la muntanya ha apartat Greg Avermaet (BMC) del capdavant de la classificació general. Per darrera seu han entrat Tom Dumolin (Sunweb), Chris Froome (Sky), Damiano Caruso (BMC) i Mikel Nieve (Mitchelton). El corredor navarrés s’ha quedat amb la mel als llavis després que, tot i que ha encapçalat la cursa en el seu últim tram i que semblava que guanyaria l’etapa, Thomas ha imposat un ritme fortíssim i l’ha avançat a només 300 metres de la meta.

Com ahir, la jornada ha estat de ciclisme de màxim nivell. La classificació general, però, ha sofert molts canvis. Ara la domina Geraint Thomas i per darrera té al seu company d’equip Chris Froome (a 1’25), Tom Dumolin (a 1’44) i Vincenzo Nibali (Bahrain) (a 2’14).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)