Ciclisme

Thomas guanya a Aup d’Uès i reforça el lideratge

Ciclisme. El gal·lès es mostra més fort que el líder del seu equip, Chris Froome, que ha atacat sense èxit i no ha pogut deixar Dumoulin

El gal·lès Geraint Thomas (Sky) ha confirmat el seu lideratge i també el del seu equip en el Tour de França en imposar-se aquesta tarda en la 12a etapa, amb final en el llegendari cim d’Aup d’Uès (175 km).

Els favorits a la general s’han jugat la victòria en un emocionant esprint final en el qual Thomas ha estat superior davant l’holandès Tom Dumoulin (Sunweb), que ha cedit dos segons però que es converteix en la principal amenaça en la general del mateix Thomas i del teòric cap de files de l’Sky, Chris Froome, que ha atacat en solitari sense èxit en les rampes finals després que ho hagin intentat també Landa i Bardet.

Thomas, que s’ha convertit en el primer ciclista que guanya a Aup d’Ués vestit de groc, avantatja en la general d’1:39 a Froome i d’1:50 a Dumoulin. Els principal damnificat del dia han estat Nairo Quintana (Movistar), que ha perdut 47 segons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)