Natació

Belmonte, baixa de l’europeu per vertigen

Natació. La catalana, que ja va tenir marejos en els Jocs Mediterranis, no serà a Glasgow perquè els metges li recomanen no forçar

Mireia Belmonte va anunciar ahir que no participarà en el campionat d’Europa de natació de Glasgow, que tindrà lloc entre el 2 i el 12 d’agost. “Els vertígens dels últims mesos m’impedeixen competir amb garanties en els europeus de Glasgow”, va explicar la nedadora catalana en el seu compte de Twitter. Per prescripció mèdica, Belmonte ha decidit reposar una temporada: “Després de les proves mèdiques, els metges em recomanen no forçar. Desitjant preparar-me amb força per al mundial 2019 a Corea. Tot el meu suport a l’equip espanyol”, hi va afegir Belmonte, actual campiona olímpica de 200 m papallona.

Belmonte ja va tenir episodis de marejos i vertígens durant els Jocs Mediterranis de Tarragona, però va poder competir i acabar l’esdeveniment amb dues medalles d’or i dues de plata. Abans dels Jocs, Belmonte es va perdre el Gran Premi Internacional de Natació Ciutat de Barcelona. També va acabar sent baixa en el campionat d’Espanya d’estiu. Coincidint amb aquesta competició, es va sotmetre a proves per determinar el seu estat físic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)