Ciclisme

Tercer triomf d’etapa per a Peter Sagan (Bora)

Ciclisme. L’eslovac és el primer en arribar als tres triomfs aquest Tour, en un esprint sense els especialistes, fora de la cursa en les etapes alpines

Peter Sagan (Bora) ha guanyat la 13a etapa del Tour, de 169,5 quilòmetres amb final a Valença l’endemà del final de la trilogia alpina. El líder de la regularitat ha superat en els darrers metres Kristoff (UAE) i Démare (Groupama) amb una certa facilitat en la primera arribada a l’esprint sense els grans especialistes en els darrers metres com Cavendish (Dimension Data) o Kittel (Katuixa) –fora de control dimecres– o els dobles vencedors d’etapa aquest 2018 Groenewegen (Lotto NL) i Gaviria (Quick Step); que ahir van posar el peu a terra. Geraint Thomas (Sky), vencedor de les dues anteriors etapes i mallot groc, manté l’avantatge a la general respecte el seu cap de files Chris Froome, segon a 1:39, i Tom Dumoulin (Sunweb), tercer a 1:50.

Sense Vincenzo Nibali...

“Per desgràcia el resultat de l’informe mèdic no és bo. M’han confirmat la fractura i marxo a casa”. L’únic vencedor del Tour des del 2012 més enllà dels Sky, campió també de Giro i Vuelta, es va veure obligat a retirar-se per una fractura a la desena vèrtebra toràcica, després de la caiguda que va patir a 4 quilòmetres per arribar a l’Aup d’Uès. Un aficionat que feia fotos al mig de l’asfalt –la corretja de la màquina es va enganxar amb la Merida del tauró– va provocar la caiguda del sicilià quan era quart a la classificació general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)