Ciclisme

Nielsen s’imposa a Carcassona en una etapa de transició

Ciclisme. El danès culmina una escapada amb Izagirre i Mollema i els venç a l’esprint; Thomas manté el lideratge de la cursa abans del descans de demà

Nou triomf de l’Astana en el Tour. El danès Magnus Cort Nielsen ha guanyat la quinzena etapa de la gran cursa francesa, disputada avui entre Millau i Carcassona, amb un recorregut de 181,5 quilòmetres, després de culminar una escapada juntament amb Jon Izagirre (Bahrain) i Bauke Mollema (Trek), supervivents de la nombrosa fugida del dia amb 29 corredors, als quals ha batut a l’esprint.

Ha estat una jornada de transició, en la qual Geraint Thomas (Sky) ha mantingut el mallot groc. El gran grup, amb els favorits, ha arribat a la meta a més de 13 minuts del guanyador de l’etapa, però no hi ha hagut canvis a la general. Thomas segueix al capdavant, la segona plaça és per al seu compatriota i company Chris Froome i tercer és l’holandès Tom Dumoulin (Sunweb) a 1.50.

El Tour viurà demà dilluns la segona jornada de descans de la present edició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)