Ciclisme

Clàudia Galicia guanya l’estatal d’XCO

Ciclisme. La corredora del Megamo venç en el seu primer any a la disciplina

Clàudia Galicia (Megamo Factory Team) ha afegit el campionat estatal de BTT en la modalitat olímpica al seu prolífic i variat palmarès. La campiona del món d’esquí de muntanya i plata en l’europeu de BTT en marató fa un any, entre molts altres triomfs en bici incloses les més destacades curses per etapes, és l’aposta del conjunt gironí per acompanyar Jofre Cullell –campió estatal sub-23– en la estructura UCI a la copa del món d’XCO. L’osonenca ha guanyat amb 30 segons de marge la cursa disputada avui a Moralzarzal (Madrid) respecte l’altra aspirant el títol; la segona a l’Open estatal Elena Lloret. Mercè Pacios (Catema.cat) ha estat tercera i Sandra Santanyes (Olympia) quarta.

Els dos podis femenins elit s’afegeixen a la plata i bronze de Magda Duran i Sara Gay en la prova sub-23, darrere Rocio del Alba (PMRA). Lídia Fuentes en la categoria júnior i Jordina Muntadas (Blue Motors) màster 30 ha guanyat el bronze, com Dídac Carvacho en la categoria júnior masculina, i Núria Espinosa (Bike Garraf) ha estat plata en màster 40.

Magda Duran i Sara Gay, les dues competint amb la selecció catalana que ja va obrir el campionat estatal amb el seu catorzè títol en la prova de relleus en 18 edicions, han estat primera i segona en l’eliminator. És el tercer títol de la barcelonina, amb Sandra Jordà bronze

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)