Natació

Set catalans en la llista de l’europeu de Glasgow

Natació. L’anunciada baixa de Mireia Belmonte és la novetat d’un campionat que es disputarà a Glasgow del 3 al 9 d’agost

La llista de la Federació Espanyola de Natació per a l’europeu de Glasgow inclou set nedadors catalans. Hi destaca l’absència anunciada de la campiona olímpica Mireia Belmonte. La badalonina va tenir episodis de vertígens i per prescripció mèdica reposarà una temporada. Jessica Vall (Sant Andreu) disputarà els 50, 100 i 200 m braça, mentre que Marina Garcia (Sabadell) farà els 100 i 200 m braça. Àfrica Zamorano (Sant Andreu) competirà en els 100 i 200 m esquena, els 200 m lliure i els relleus 4x200 m lliure, i Àlex Ramos (Sant Andreu) farà els 200 m lliure i els 4x200 m lliure.

En la llista hi ha tres joves catalans: Cristina Garcia (Lleida), que competirà en els 100 i 200 m esquena; Esther Morillo (Mediterrani), que disputarà els 200 m lliure i els 4x200 m lliure, i Albert Escrits (Sant Andreu), que disputarà els 800 m lliure. L’equip estatal dels relleus 4x100 m estils no està decidit.

A Glasgow hi acudiran tres nedadors més vinculats a clubs catalans: la castellonenca Lidón Muñoz (Sant Andreu) i els mallorquins Marc Sánchez (Sabadell) i Melani Costa (Terrassa

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)