Futbol sala

L’Industrias Garcia es posa en marxa virant el rumb

Futbol sala. El conjunt colomenc torna a la feina després d’un estiu de canvis en què ha rellevat el nom, ha fitxat sis cares noves i ha volgut recuperar l’essència de fa unes temporades

L’Industrias Garcia ja està en marxa. El conjunt colomenc, que ha estat un dels equips de la primera divisió que ha tornat a la feina més d’hora –el Barça ho farà demà–, va fer la primera sessió d’entrenament de la pretemporada ahir al Pavelló Nou de la ciutat colomenca. “Estem tots il·lusionats. Tenim l’equip que volíem dins els paràmetres esportius i econòmics del club, que sabem que han canviat. Hem baixat la mitjana d’edat als 24 anys i som un equip molt jove”, diu Óscar Redondo, l’entrenador de l’Industrias Garcia, abans d’iniciar el seu tercer curs al capdavant de l’equip.

De l’antic Catgas, l’entitat passa a dir-se Industrias Garcia; un canvi de nom que simbolitza també un canvi de filosofia. “Canviem el rumb i recuperem un camí que s’havia perdut. La filosofia de tota la vida”, considera Óscar Redondo. El tècnic admet que la temporada passada l’entorn de l’equip va crear una aura negativa al voltant dels objectius de la temporada i això va perjudicar i pesar molt sobre els jugadors. “És important no repetir aquell error. Els objectius anaven poc d’acord amb l’equip. No ho podem oblidar, es van generar massa expectatives”, analitza Redondo. “No m’agrada gaire parlar d’objectius a llarg termini. Evidentment que la classificació per a la copa d’Espanya i per al play-off sobrevola el vestidor, però prefereixo parlar de recuperar el bon futbol sala i de recuperar l’essència competitiva. Si treballem diàriament en aquesta línia, la classificació ens situarà on ens mereixem”, diu.

Fer entrar dins la dinàmica de l’equip les sis peces noves del projecte –Thalles, Maico, Cardona, Feixas, Santos i Verdejo– és una de les prioritats del cos tècnic en el mes de pretemporada que té l’equip al davant. “Hi haurà molt treball físic integrat a la pista i molt de treball de grup per crear les associacions necessàries amb els jugadors nous i amb els nanos del filial amb vista a la temporada”, desxifra el tècnic colomenc. Ahir, cinc dels sis reforços –Thalles té permís del club per solucionar un tema burocràtic al Brasil i incorporar-se dijous– ja van vestir-se de curt amb els seus nous companys. L’Industrias disputarà sis partits amistosos i la copa de Catalunya abans de debutar, el 15 de setembre, contra El Pozo.

LES FRASES DEL TÈCNIC

No m’agrada parlar d’objectius a llarg termini. Treballarem diàriament per recuperar el bon futbol sala i la competitivitat
No podem repetir l’error de l’any passat. Ens hem de marcar fites d’acord amb l’equip
Óscar Redondo
entrenador industrias garcia
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)