Natació

El combo guanya el bronze en l’europeu de natació artística

Natació artística.L’equip estatal amb cinc catalanes rep una puntuació de 91.4667 i acaba per darrera d’Ucraïna i Itàlia

L’equip de combo d’Espanya, amb cinc nedadores catalanes, ha guanyat la medalla de bronze en l’europeu de Glasgow. Espanya ha sumat 91.4667 que l’han situat en la tercera posició per davant de Grècia (88.0667). El conjunt estatal en el que hi havien les catalanes Abril Conesa, Berta Ferreras, Emma Garcia, Meritxell Mas i Paula Ramírez, ha sigut superada per Ucraïna que s’ha emportat el títol amb 94.4667 punts i Itàlia que n’ha sumat 92.6000. Rússia, no ha participat i no ha defensat el títol aconseguit fa dos anys.

Iris Tió (Kallípolis) ha destacat en el preliminar del solo lliure amb una magnifica quarta posició. La catalana de només 15 anys i encara en la categoria júnior, ha debutat en un europeu absolut –és la més jove de les participants–, amb una puntuació de 89.2667 que l’han situat quarta darrera les tres gran candidates a les medalles, Rússia, Ucraïna i Itàlia, que van superar els 91 punts. En la final de dimarts haurà de lluitar pel quart lloc amb la més experimentada grega Evangelia Platanioti –de 23 anys–, que va sumar 89.0667 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)