Natació

Iris Tió manté el magnific quart lloc en la final del solo lliure de l’europeu de natació artística

Natació artística. La catalana, de només 15 anys, ha millorat la seva puntuació del preliminar i ha sumat 89.6000 punts

Iris Tió (Kallípolis) ha finalitzat en una magnifica quarta posició en la final del solo lliure de l’europeu. La catalana, de només 15 anys i que encara és de categoria júnior, ha sumat 89.6000 punt, ha millorat la puntuació que va aconseguit en el preliminar i ha mantingut la quarta plaça que va assolir llavors. Iris Tió estava lluny, a dos punts, de les places de podi i l’objectiu era mantenir el quart lloc per davant la grega Evangelia Platanioti, i ho ha fet. La grega també ha millorat i ha sumat 89.4000 punts però s’ha mantingut a dues dècimes de la catalana en la cinquena posició. El títol ha sigut per la russa Svetlana Kolesnitxenko amb 94.9333 punts però l’italiana Linda Cerruti ha donat la sorpresa i amb 92.5000 punts ha aconseguit la medalla de plata per davant de l’ucraïnesa Ielyzabeta Yakhno que n’ha fet 92.1333.