Més esport

Mas obté la plata i Xammar el bronze en el mundial

Vela. La masnovina i la canària Cantero van remuntar una posició i el català i el gallec Rodríguez van conservar el tercer lloc de la classe 470

Les tripulacions de la classe 470 formades per la masnovina Sílvia Mas i la canària Patricia Cantero, en la categoria femenina, i pel català Jordi Xammar i el gallec Nicolás Rodríguez, en la masculina, van pujar ahir al podi del mundial de classes olímpiques d’Aahrus (Dinamarca). Mas i Cantero es van penjar la plata i Xammar i el gallec Nicolás Rodríguez van obtenir el bronze. Les dues parelles fan el primer pas cap a Tòquio 2020. Malgrat que iniciaven la jornada des del quart lloc en la general, Mas i Cantero van estar brillants en la medal race –reservada només als deu primers i que puntua doble– i el primer lloc en la regata els va permetre assaborir la plata. Les barcelonines Bàrbara Cornudella i Sara López, per la seva banda, van finalitzar cinquenes.

Xammar i Rodríguez van acabar segons la medal race i van saber mantenir el tercer lloc de la general que ja lluïen dimecres. Les dues tripulacions van segellar la plaça olímpica per a la federació espanyola. No és nominal i la seva assignació dependrà dels criteris dels tècnics i dels resultats en els dos anys que encara falten.

D’altra banda, el català Àlex Muscat va finalitzar 27è de la classe Finn. Les germanes rapitenques Carla i Marta Munté van acabar 35es en49erFX i Aura Miquel i Núria Miró, 43es.

NO ÉS NOMINAL

Han obtingut les places olímpiques per a la federació espanyola, que les assignarà

GRAN RESULTAT

Les regatistes catalanes Cornudella i López han acabat cinquenes en 470
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)