Ciclisme

L’Sky, a punt de convèncer Thomas

Ciclisme. Mitjans britànics afirmen que l’equip li ofereix uns quatre milions per temporada per seguir

El ciclista gal·lès Geraint Thomas (32 anys), vencedor de l’últim Tour de França, acceptarà, segons alguns mitjans britànics, l’oferta de renovació que li ha fet el Team Sky. Thomas passaria a ser d’aquesta manera, amb uns quatre milions d’euros de sou, un dels ciclistes més ben pagats del pilot, només per sota probablement de Chris Froome, també de l’Sky, i de Peter Sagan (Bora). Tot i que acaba contracte, l’única oferta que s’ha conegut d’un altre equip per al vencedor del Tour és la del CCC polonès, que es fusionarà amb el BMC i tindrà un dels pressupostos més alts de l’UCI World Tour el 2019.

“Hi ha alguns equips que em volen però estic feliç a l’Sky, és una relació que funciona”, va confessar Thomas al diari The Telegraph. La renovació de Thomas serà un cop a la línia de flotació de la UCI, el president de la qual, David Lappartient, és partidari de posar un límit salarial als grans equips. Es calcula que el pressupost de l’Sky és d’uns 30 milions, mentre que altres dels seus principals rivals a la carretera, el Movistar o el Sunweb, no arriben als 15.

Thomas, que forma part de l’Sky des del primer dia (2010), ha defensat l’equip amb fermesa, sobretot després dels xiulets i el mal comportament vers alguns dels corredors de l’afició durant el Tour. “Això ens va donar més força tant a mi com a Froome, era com lluitar contra un enemic més per demostrar qui som realment nosaltres.” Froome, de 33 anys, té contracte amb l’Sky fins al 2020.

Iván Ramiro Sosa, cap al Trek

L’últim gran prodigi del ciclisme colombià, l’escalador Iván Ramiro Sosa (20 anys), correrà el 2019 amb el Trek-Segrado, equip nord-americà del World Tour. Sosa, ara al modest Androni italià, va exhibir-se la setmana passada a la volta a Burgos amb una victòria a la general que va incloure un atac sensacional al port de Lagunas de Neila que va deixar sense resposta una de les grans figures colombianes al pilot europeu, Superman López, ara a l’Astana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)