Rugbi

Tomy Garcia torna a casa

Rugbi. L’entrenador del Barça el curs passat es farà càrrec de la formació de la Santboiana i col·laborarà en l’apartat defensiu dels equips sèniors, que ja s’entrenen des de dilluns

“Perquè és el millor club de rugbi d’Espanya, perquè estimo aquest club ja que en vaig formar part i perquè poder treballar amb en Maño i en Marc Ventura és tot un privilegi”, va dir Tomy Garcia, sobre els motius que l’han dut a tornar a la Unió Esportiva Santboiana, la que va ser casa seva del 2003 al 2010. En aquest període, el club del Baldiri Aleu va aconseguir dues lligues –la darrera de la Santboiana és amb ell a la banqueta– i dues copes ibèriques.

Garcia, que el curs passat entrenava el FC Barcelona, dirigirà la formació dels equips en categories sub-14, sub-16 i sub-18 i, també, col·laborarà en l’apartat defensiu dels equips sèniors. La Santboiana destaca la seva trajectòria, com a director tècnic a la Federació Espanyola o entrenador de la selecció estatal en totes les categories. El tècnic exposava les seves sensacions, al lloc web de la Santboiana: “Molta il·lusió, per a mi suposa tornar a casa. La Santboiana és un referent del nostre esport, és la millor sorpresa que he rebut en molt temps.” “Vull treballar per aconseguir que aquest club estigui al cim del nostre esport com sempre ha estat”, hi afegeix.

El primer i segon equip de la Santboiana, amb algunes jugadores del nou sènior femení, va començar dilluns a entrenar-se a les ordres de Ricardo Maño Martinena, amb uns quaranta efectius. L’equip juga el seu primer partit de lliga a la divisió d’honor el 16 de setembre, al camp de l’Ordizia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)