Tennis

La federació internacional de tennis aprova el canvi de format de la Copa Davis

Tennis. El competició, amb el canvi per Kosmos, empresa de Gerard Piqué, es disputarà al llarg de tot l’any amb eliminatòries prèvies i una final al novembre

El format actual de la Copa Davis ja és història. La Federació Internacional de Tennis (ITF) ha aprovat el canvi de format en la competició proposat per Kosmos, l’empresa que presideix Gerard Piqué, que avui no s’ha entrenat amb el Barça per defensar la proposta. L’assemblea general de l’ITF ha aprovat, amb un 71,4% de vots a favor, el nou format de la Copa Davis, radicalment diferent a l’actual, i que s’implementarà a partir del 2019.

En la fase prèvia hi participaran 24 països, que jugaran eliminatòries a casa i a fora, i la competició conclourà en una final per la qual es disputaran 18 països durant entre el 18 al 24 de novembre en una seu única -Madrid i Lille són dues de les candidates amb més opcions- i es jugarà en pista dura.

Els partits seran a partir de l’any que ve a tres sets i es disputaran dos individuals i un doble en cada enfrontament.

L’acord entre l’ITF i Kosmos és per a 25 anys i garanteix premis econòmics de la nova Copa Davis seran de 20 milions d’euros per als tennistes i 25 per a les federacions nacionals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)