El Barça ja carbura i tomba el campió d’Europa

Handbol. L’actuació dels porters, la defensa 5-1 i la velocitat en un atac liderat per Víctor Tomàs van ser les millors armes dels blaugrana

MONTPELLER 27 BARÇA 34

MONTPELLER:Portner, Causse (0), Truchanovicius (3), Grebille (3), Fredric Vallkomen (2), Porte (3), Afgour (3) –set inicial-, Pierre, Villemino (0), Richardson (1), Kavticnik (2), Bonnefond (2), Faustin (0), Bingo (2), Soussi (2), Mamdouh (1).FC BARCELONA:Möller, Mortensen (3), Víctor Tomàs (6), Petrus, Dika Mem (3), Pálmarsson (3), Fàbregas (1) –set inicial–, Pérez de Vargas, Entrerríos (0), Sorhaindo (0), Andersson (2), Ariño (1), N’Guessan (6), Aleix (0), Syprzak (3), Dolenec (2), Lenne (4).PARCIALS:2-1, 5-5, 7-8, 8-10, 11-12, 12-14; 14-20, 16-21, 17-23, 20-27, 22-29, 27-34.

El Barça Lassa va començar a demostrar ahir el seu vertader potencial per a la temporada 2018/2019 amb una victòria de prestigi a la pista del campió d’Europa, el Montpeller. Amb més entrenaments a les cames i més conjunció l’equip va oferir una millor imatge que la de diumenge passat, quan va caure clarament derrotat contra el THW Kiel, que tenia la preparació molt més avançada.

Les aturades de Möller (8), a la primera part, i de Pérez de Vargas (7), a la segona, van ajudar a conduir l’equip cap a la victòria En atac, el joc va ser fluid i van destacar Víctor Tomàs i N’Guessan, amb sis gols cadascun. En el segon temps l’equip va gaudir dels seus millors minuts amb una efectiva defensa 5-1 i velocitat en atac. Tres gols seguits de Tomàs (12-17) van trencar el partit. La velocitat, de fet, va marcar el joc de l’equip de Xavi Pascual. Fàbregas, que jugava per primer cop contra el seu exequip, va sortir de titular i va fer un gol.

El Barça jugarà dimarts el primer partit oficial de la temporada, la semifinal de la supercopa catalana a la pista del Sant Esteve Sesrovires.

El Fraikin Granollers s’estrena a Bielorússia (24-24)

El Granollers va jugar ahir a la tarda el seu primer partit de la pretemporada en el torneig internacional de Brest (Bielorússia). El rival va ser l’Spartak de Moscou i el duel va acabar en taules (24-24). El torneig continuarà avui amb un Fraikin-Macabbi Rishon i acabarà demà amb un partit contra l’equip local.